Nieuws/Entertainment
1045947
Entertainment

One Direction-winkel opent haar deuren in Utrecht

Niet dat de vijf zelf in de buurt waren, maar ook zonder One Direction blijkt hun aanhang goed voor een kleine opstand. Vandaag opent de 1D World pop-upstore haar deuren in het Utrechtse Hoog Catharijne. Honderden fans sloten al vroeg aan in de rij.

De eerste 'Directioners' kropen onder de hekken van winkelcentrum Hoog Catharijne zelf door, renden daarna richting Mediamarkt (overbuurman van de pop-upstore) om in de speciaal door hekken afgezette vakken plaats te nemen. De eerste daarvan mocht uiteindelijk om iets na tien uur de winkel in.

De drukte bij de pop-upwinkel is tekenend voor het fenomeen One Direction. De Britten groeiden in recordtijd uit tot internationaal fenomeen en is momenteel de grootste boyband ter wereld. Eerder openden al tijdelijke 1D-winkels haar deuren in Amerika, Australië, Azië en tal van andere Europese landen. Naast exclusieve merchandise is er onder andere ook een speciale karaoke te vinden in de pop-upwinkels en kan virtueel op de foto worden gegaan met Niall, Zayn, Liam, Harry en Louis.

Filiaal Utrecht blijft twee weken open.