Nieuws/Entertainment
1048818305
Entertainment

Harry noemt uitstellen Invictus Games in Den Haag ’moeilijk’

„Dit was een heel moeilijk besluit”, zo reageert prins Harry op het uitstellen van de Invictus Games in Den Haag. „Het cancelen van het evenement was de enige goede en veilige optie. Ik wil iedereen bedanken voor het harde werken in de afgelopen weken. Ik weet hoe teleurgesteld jullie allemaal zullen zijn”, zegt de prins in een video die hij donderdagavond op social media plaatst.

De Invictus Games, waarvan prins Harry bedenker en initiatiefnemer is, zouden van 9 tot 16 mei plaatsvinden in Den Haag, maar worden vanwege de coronacrisis uitgesteld. De hertog van Sussex bekijkt het nieuws ook op een positieve manier. „Het goede nieuws is dat jullie twaalf maanden de tijd hebben om nog fitter te worden dan jullie al zijn. Jullie kunnen mentaal en fysiek gezien op jullie best worden”, zegt de prins lachend in de camera.

Harry sluit zijn video af door iedereen op het hart te drukken op elkaar te letten. „Jullie hebben allemaal online contact met elkaar, dus houd elkaar in de gaten. Let alsjeblieft op jezelf. Bedankt.”