Nieuws/Entertainment

DiCaprio angstig voor vrouwen na ’Weinstein’

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Hollandse Hoogte

Leonardo DiCaprio staat erom bekend dat hij graag een praatje maakt met mooie dames op luxe feestjes. Maar tijdens het Halloweenfeest in Lower Manhattan afgelopen week bleef hij op veilige afstand van de aanwezige jonge vrouwen en in de buurt van zijn vrienden. De Daily Mail sprak met insiders over het afwijkende gedrag van de vrouwenminnende acteur.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Hollandse Hoogte

Er waren zo’n veertig mensen aanwezig op het feest, maar geen van de vrouwen werd benaderd door DiCaprio. Terwijl werd opgemerkt dat toch veel van hen ’precies zijn type’ waren. Een insider vertelt hoe de wereldberoemde acteur met vijf vrienden aankwam, zijn gezicht verborgen onder een baseball cap, en dat hij ’met niemand sprak buiten zijn eigen groep en dan bedoel ik letterlijk met niemand!’.

„Hij bleef waar hij was, at en dronk zonder ook maar echt te bewegen. Zijn vriendengroep hield hem goed afgesloten van de rest. De vrienden die zich wel in de menigte begaven, hielden het beleefd en zakelijk tegen de vrouwen. Het is gebruikelijk dat DiCaprio veel vrienden om zich heen heeft, maar nu lijkt het anders. Ze schijnen nu extra voorzichtig te zijn.”

Dark rooms

De terughoudendheid lijkt een reactie op de beschuldigingen van seksuele intimidatie en aanranding van talloze vrouwen tegen zwaargewichten uit de filmindustrie als Harvey Weinstein, Brett Ratner, Dustin Hoffman en Kevin Spacey. „De dagen van de donkere VIP-kamers zijn voorbij, het is te gevaarlijk”, besluit de bron. „Er heerst duidelijk angst over hoe men in deze tijden tegen vrouwen kan praten.”

Eerder verklaarde DiCaprio in een statement dat hij ’de kracht en moed ondersteunde van de vrouwen die zich uitgesproken hebben tegen Weinstein’. Zelf werkte hij met Weinstein voor de films Django Unchained en The Aviator.

Modellen

De wereldster onthoudt zich normaalgesproken niet van vrouwelijk schoon. Recent datete DiCaprio met modellen Kelly Rohrbach, Toni Garnn en Nina Agdalen. In het verleden veroverde de vrouwenverslinder ondermeer Blake Lively en Gisele Bündchen. Vaak zijn zijn liefjes naast mooi ook een stuk jonger dan de 42-jarige acteur. Vorig jaar datete hij nog met het toen 19-jarige Nederlandse model Chelsey Weimar.

Lees meer over