Entertainment/Uitgaan
1052884473
Uitgaan

Verkleedfeestjes

Zin om de bloemetjes eens goed buiten te zetten met een maskertje op en een gek pak aan, maar geen geduld om tot carnaval te wachten? Gelukkig is er Halloween en al dit weekeinde is er aan breed aanbod aan themafeesten. Om te beginnen is daar morgen het Smèrrig Halloween Festival in de Brabanthallen in Den Bosch. Vanaf 16.00 uur treden daar onder meer De Jeugd Van Tegenwoordig en Partysquad op. Smèrrig is Brabants voor smerig en de speciale aanbeveling op de website van dit festijn is: loat oe vlees zien.

Wat ook nu al goed klinkt is het Halloween Haunted Hospital dat morgen verrijst in poppodium Gebroeders de Nobel in Leiden. ,,Het heeft er alle schijn van dat het spookte op die plek, dat de geesten van de geplaagde overleden patiënten er nog altijd rondwaren”, lezen we. Verder is het gewoon dansen geblazen op muziek van toen en nu. Het hospitaal opent haar deuren om 22.00 uur, meer info:

gebrdenobel.nl

Tenslotte een kleine greep uit het gros van de feesten her en der, die met de meest onheilspellende namen: Vandaag al vindt Spooky, spooky! Plaats in Club NYX (Amsterdam) en You will wish it was a nightmare in Kafee 8 (Drachten). Morgen is het helemaal bal, met Haunted House in Club AIR (Amsterdam), Obscene Halloween in Akhnaton (Amsterdam), Witch, please! In Grand Café Ferry (Rotterdam) en The Internationale Burlesque Circus – the beastilicious edition in De Helling (Utrecht).