Nieuws/Entertainment
1055069
Entertainment

’Het gaat geweldig met Lamar. Het was gewoon warm in de club’

Lamar Odom stort in elkaar tijdens uitgaan

Lamar Odom

Lamar Odom

Tijdens een avondje uitgaan in Los Angeles, zakte Lamar Odom zaterdagnacht ineens in elkaar. Volgens omstanders had de ex van Khloé Kardashian er al flink wat borrels op zitten in de VIP-ruimte van een nachtclub toen hij van een bank afviel.

Lamar Odom

Lamar Odom

In een filmpje dat TMZ publiceerde, is te zien hoe beveiligingspersoneel van club Bootsy Bellows Lamar weer op de bank helpen. Hij is bij bewustzijn, maar lijkt verdwaasd. Degene die de beelden maakten, vertelde ook aan de website dat de oud-basketballer al uren aan het drinken was toen hij onderuit ging.

Lamars problemen met drank en drugs waren de reden dat Khloé eind 2013 een scheiding aanvroeg. Ze liet die procedure stilleggen toen Lamar in oktober van 2015 in een coma raakte nadat hij dagenlang had gefeest in een bordeel in Nevada. De oud-atleet overleefde meerdere toevallen en een hartaanval en ging naar een afkickkliniek. In 2016 werd hij gefotografeerd terwijl hij alcohol dronk, waarop de realityster definitief de scheiding aanvroeg.

Volgens de woordvoerster van Lamar waren zijn problemen in de club zaterdagnacht ’slechts’ het gevolg van uitdroging. „Het gaat geweldig met Lamar. Hij was vannacht uitgedroogd en het was heel erg warm in de club”, verklaarde ze zondag tegenover Us Weekly. „Hij had er die dag een flinke training op zitten en had niet genoeg gedronken.”