Nieuws/Entertainment
1061041034
Entertainment

Dochters Kristen Bell mogen niet opscheppen over Frozen

Kristen Bell

Kristen Bell

De dochters van Kristen Bell en Dax Shepard zijn er maar wat trots op dat hun moeder Anna is uit de Frozen-films. Toch raadde hun vader ze aan het daar niet al te veel over te hebben met hun klasgenootjes.

Kristen Bell

Kristen Bell

In zijn podcast Armchair Expert bespreekt Dax met zijn gast Justin Timberlake de angst dat hun kinderen anders worden behandeld omdat ze beroemde ouders hebben. De acteur herinnert zich dat hij met één van zijn dochters een gesprek had over hoe kinderen zouden reageren als ze zou vertellen dat haar moeder prinses Anna was. „Ik zei: ik weet dat je daar trots op bent en eigenlijk zou je het daar best over mogen hebben. Maar ik waarschuw je vast dat dat andere kinderen waarschijnlijk jaloers zal maken. En misschien weten ze niet zo goed hoe ze met dat gevoel om moeten gaan.”

Justin herkende dat als het om zijn zoontje Silas (5) gaat. „Dat hebben we ook, dat zijn schoolvriendjes roepen: jouw papa is Branch”, vertelt hij, verwijzend naar zijn stemmenrol in de Trolls-films. „We moeten maar hopen dat we ze kunnen leren dat we hartstikke leuk werk hebben, maar dat we meer zijn dan alleen dat.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop