Nieuws/Entertainment
1063107615
Entertainment

Diddy helpt 175 gezinnen de huur te betalen

De stichting van Diddy staat een flink aantal families in Miami bij die in de knoop zijn gekomen met het betalen van de huur. De muziekproducent liet dinsdag weten dat zijn Sean Combs Foundation hen financieel gaat helpen.

Diddy, die zelf ook een huis heeft in Miami, deelde tijdens een bijeenkomst in de buurt Overton ook tegoedbonnen en basisproducten uit voor de gezinnen.

De rapper doet veel aan goede doelen en is de laatste tijd ook extra vrijgevig voor zijn naasten. Zijn moeder Janice genoot daarvan mee: voor haar tachtigste verjaardag eerder deze maand overlaadde zoon Sean haar met cadeaus. Ze werd verrast met onder meer een cheque van een miljoen dollar en een nieuwe Bentley.

De platenbaas houdt het dit jaar dan ook enkel bij cadeaus weggeven dit jaar: maandag kondigde Diddy aan dat het grote feest dat hij normaal gesproken geeft voor oud en nieuw dit jaar niet doorgaat: „Vrienden! In een poging om iedereen gezond en veilig te houden, heb ik besloten om dit jaar geen feest te geven. Ik hoop dat iedereen fijne feestdagen heeft gehad en ik wens jullie het beste voor 2021”, liet hij weten op Instagram, om daar nog aan toe te voegen: „Dit besluit staat vast. Tot volgend jaar allemaal.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo