Nieuws/Entertainment
1063733725
Entertainment

Caroline vertrekt uit Chateau Meiland

Na het denderende succes van Chateau Meiland, hangt er nu een donkere wolk boven Chateau Marillaux. Caroline van Eeden heeft haar spullen gepakt en is vertrokken.

Caroline miste haar familie in Nederland te erg, met allerlei ergernissen en problemen tot gevolg. Ze besloot dan ook te kiezen voor zichzelf én haar familie.

Caroline

Caroline

„De familie Meiland en Caroline hebben zeven maanden lang onafgebroken in elkaars gezelschap verkeerd”, laat Talpa in een korte verklaring naar aanleiding van een bericht van RTL Boulevard weten. „In die periode zijn er uiteraard ook irritaties geweest. Daarnaast hebben haar gezondheid en het gemis van haar familie en vrienden Caroline doen besluiten om Chateau Meiland te verlaten.”

SBS, waar het programma te zien is, zegt het besluit van Caroline te respecteren. Zij is voorlopig nog wel te zien in Chateau Meiland bij SBS6.

Kijkcijferrecord

Het populaire programma trok maandagavond ruim 1,2 miljoen kijkers. De realityreeks van SBS6 verbrak daarmee zijn eigen kijkcijferrecord. Niet eerder keken meer dan een miljoen mensen naar de beslommeringen van de familie die in Frankrijk een kasteel runt.

Martien en zijn vrouw Erica deden in 2006 mee aan het programma Ik vertrek. In Chateau Meiland zien kijkers hoe het stel met hun dochter Maxime en huisvriendin Caroline een chambres d’hôtes runnen in een kasteel, terwijl ze tegelijk aan het verbouwen zijn.