Entertainment/Gossip
1063873114
Gossip

Salma Hayek moest leren vloeken voor nieuwe film

Samuel L. Jackson mag dan bekend staan als een van de meest grofgebekte acteurs op het witte doek, Salma Hayek blijkt wat dat betreft nog een newbie. De actrice, die in de nieuwe film The Hitman’s Wife’s Bodyguard Samuels vrouw speelt, moest flink leren vloeken voor haar nieuwe rol.

„Het was leuk, maar in het begin nogal intimiderend”, herinnert de 54-jarige actrice zich in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. „Ik moest heel vaak motherfucker tegen hem zeggen. Ik voelde me net Robert De Niro in Taxi Driver terwijl ik voor de spiegel oefende met vloeken.”

Dat blijkt haar behoorlijk goed af te zijn gegaan. Zo goed zelfs dat ze ook in het dagelijkse leven af en toe blijft hangen in de rol van Sonia, het karakter dat ze in de film speelt. „Ik moet wel oppassen, want er zit nog iets van Sonia in me dat er af en toe uitkomt.” De actrice vloekte laatst zelfs in het bijzijn van haar dochter. „Toen zei ik: ’Dat was ik niet, dat was Sonia’. Dus elke keer als ik iets zeg wat ik niet zou moeten zeggen, dan is het: ’Dat was ik niet, dat was Sonia’.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo