Nieuws/Entertainment

Guus en Manon smoorverliefd!

Hollandse Hoogte

Het heeft even geduurd, maar Guus Meeuwis (45) heeft eindelijk openlijk de liefde verklaard aan zijn vriendin, styliste Manon Meijers (39). Het stel heeft al sinds de zomer van 2016 een relatie, maar zocht nooit eerder samen de publiciteit. Tot gisteravond, toen de twee op Instagram een romantische foto deelden.

Hollandse Hoogte

Guus en Manon waren gisteren in Poppodium 013 in Tilburg, waar ze een concert bijwoonden van de Amerikaanse funk- en discoband Kool & The Gang. Daar maakte de sterrenstyliste een selfie met Guus, waaruit blijkt dat ze stapelverliefd zijn. Manon zette de foto vervolgens op Instagram en schreef daarbij: „You’re my kool, we’re a gang.” Guus gooide er vervolgens een zwartwit-filter overheen en beschreef het moment met „Celebrating good times!.”

Ruim een jaar geleden werd voor het eerst gespeculeerd over een mogelijke romance tussen de twee. En hoewel ze regelmatig met elkaar zijn gespot, wilde zowel Guus als Manon niets over hun relatie kwijt. Toen het stel samen werden gefotografeerd op Rotterdam Airport, bekende Manon aan RTL dat er geen toeval in het spel was. „Wij waren op het vliegveld, ja. Alles wat ik erover kan en wil zeggen is dat we elkaar leuk vinden. En geef ons even de tijd om uit te zoeken hoe leuk we elkaar vinden.”

Guus maakte eind februari 2016 bekend dat zijn huwelijk met Valérie is gestrand. De twee trouwden in 2002 en kregen samen vier kinderen. „We zijn verdrietig over deze grote stap, maar met vertrouwen begonnen aan een nieuwe fase in ons gezinsleven. Want hoewel we niet meer samen zijn, zullen we altijd een gezin blijven met prachtige kinderen als middelpunt”, liet Guus destijds in een verklaring weten.

Lees meer over