Nieuws/Entertainment
1065089384
Entertainment

Gaby Blaaser: Bachelorette-winnaar was soort vakantieliefde

Gaby Blaaser wist al vrij snel dat een relatie met Bachelorette-winnaar Joey er niet in zat. Al in het vliegtuig terug naar huis kwam de „realitycheck”, zegt de actrice en influencer in de podcast Effe Relativeren van Kaj Gorgels.

Na thuiskomst van De Bachelorette hebben Gaby en Joey nog wel lange tijd contact gehouden. Vanwege de coronacrisis ging dat via de digitale weg. Toen merkte ze ook wel dat ze niet verliefd op hem was. „Natuurlijk, anders ga je er wel heen. Uiteindelijk heb ik dat wel gedaan. Ik wilde het toch nog even aanvoelen, want ik vond hem zo leuk daar.”

Die ontmoeting zorgde niet voor een nieuwe vonk. Joey zat volgens Gaby alleen maar op z’n telefoon en vertelde haar doodleuk met welke andere vrouwen hij allemaal contact had. Joey voelde uiteindelijk meer als een vakantieliefde, stelt Gaby. „Hij was alles wat ik wilde… in Zuid-Afrika.”

Vorige week stelde Gaby nog dat haar Bachelorette-avontuur hoe dan ook geslaagd was. „Het is echt een succesverhaal”, zei ze tegen BuzzE. „Ik geloof weer voor de volle 100 procent in ware liefde.”