Nieuws/Entertainment
1066434
Entertainment

Voormalig vriendin Sabia hangt vuile was buiten...

'Sylvie van der Vaart ging al jaren vreemd'

Sylvie van der Vaart zou al sinds 2009 verschillende affaires hebben gehad. Sabia Engizek verschafte haar daarbij een alibi. Maar nu hangt zij álle vuile was buiten.

Volgens Sabia begon het vreemdgaan van Sylvie in 2009. Ze zou affaires hebben gehad met een piloot van de KLM, een danser uit de show Let's Dance en een bodyguard, vertelt Sabia aan de Duitse krant Bild.

Sylvie zou een van haar geliefden zelfs bij haar thuis hebben geïntroduceerd als 'een goede vriend'. De nieuwe vriendin van Rafael van der Vaart zegt dat zij schriftelijk bewijs heeft van deze beschuldigingen.

Sabia is tot de conclusie gekomen dat zij Sylvie veel te vaak de hand boven het hoofd heeft gehouden door haar een alibi te verschaffen. Zij vindt het ook onterecht dat zij wordt gezien als de kwade genius in de breuk tussen Rafael en Sylvie. "Wij zijn sinds maart samen."

Volgens de voormalig 'bff' wilde Sylvie proberen een vrouw te betalen om uit te gaan met Rafael zodat zij niet enige 'vreemdganger' zou blijken.

De ex van Khalid Boulahrouz geeft aan dat de verhouding tussen haar en Sylvie op scherp staat. Zij wil nu het liefst in rust haar leven leiden.

Volg ons ook op Twitter