Nieuws/Entertainment
1067504
Entertainment

Simon Cowell overstelpt met liefde

FOTO'S - Simon Cowell wordt in Saint-Tropez overstelpt met liefde door de zwangere Lauren Silverman. De twee konden geen moment van elkaar afblijven en dat is uitgebreid op de gevoelige plaat vereeuwigd.

Romantische strandwandelingen, liefdevolle knuffels en uitgebreide zoensessies: De foto's van het gelukkige stel zullen een dolksteek zijn voor Lauren's echtgenoot Andrew, waarmee de brunette getrouwd was toen ze hem met Simon Cowell bedroog. Eerder leek het er nog op dat Simon en Lauren enkel het bed met elkaar deelden, maar sinds afgelopen weekend lijkt het koppel ook heftig verliefd te zijn.

Aan boord van Simon's miljoenenjacht zijn de twee uitgebreid zoenend en knuffelend op de foto gezet. De brunette, die sinds woensdag vakantie viert met Simon in Zuid-Frankrijk, heeft toegegeven erg verliefd te zijn op de mediaman. Het X Factor-jurylid is nog iets gematigder in het uitspreken van zijn gevoel, maar noemt Lauren 'een heel bijzondere vrouw'.

Eerder wisten ingewijden te melden dat Simon en Lauren samen naar Frankrijk zouden gaan om met elkaar te praten over hoe zij hun toekomst samen zien. De foto's doen vermoeden dat de twee inmiddels hun beslissing genomen hebben..

Klik hier voor de foto's van het gelukkige stel.