Nieuws/Entertainment
1067722
Entertainment

Zo stout is Ellen ten Damme

Is Ellen ten Damme in het dagelijks leven net zo uitdagend, ondeugend en dominant als in Cirque Stiletto 2, de zinderende, om de popdiva gecreëerde show die vanaf volgende week vrijdag een maand lang het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam beheerst? Is het 'stoutste meisjes van het circus' dat op torenhoge hakken gedurfde acts uitvoert, in de trapeze hangt, zingt en verleidelijk danst, wérkelijk haar alter ego? Ja dus!

Ze pelt een mandarijn, traag en met lichte tegenzin. Ellen ten Damme (45) moet afzien: de paar kilootjes, aan gegeten tijdens een korte periode van rust, moeten er af vóór de première. Schuldbewust: "Ik had me een beetje laten gaan. Als het niet nodig is fit te zijn, ga ik meteen lekker eten. Ik lust álles."

Ellen laat niet graag het achterste van haar tong zien, maar geeft nu toe: "Ja, ik houd van seks en van uitdagen. Een man aanspreken als ik wat in hem zie? Waarom niet?" En, zo biecht de diva, die druk bezig is met de repetities in een Amsterdamse studio, op: *Ja, ik heb het ook met vrouwen gedaan. Ik wilde het een keer meemaken."

Lees het volledige verhaal in De Telegraaf.