Entertainment/Sterren
10679866
Sterren

Katie Price gearresteerd na auto-ongeluk tijdens rijverbod

Katie Price is gearresteerd na een auto-ongeluk dat ze heeft gehad terwijl ze een rijverbod had. Dat melden Britse media. De realityster crashte woensdagochtend haar auto in het Engelse graafschap West Sussex toen ze onder invloed achter het stuur zat.

Katie had een rijverbod vanwege eerdere overtredingen. Haar rijbewijs was ingevorderd tot december. Na de arrestatie bekende de ster direct aan de politie dat ze drugs had gebruikt en toen was gaan rijden. Na een drugstest bleek dat er sporen van cocaïne in haar bloed zaten.

Er hangt Katie nu een gevangenisstraf boven het hoofd. Ze wordt onder meer beschuldigd van rijden onder invloed en rijden zonder geldig rijbewijs. Voordat er een vonnis volgt, moet Price een behandeling volgen in een afkickkliniek. Op 15 december volgt de uitspraak.

Verdrietig

De advocaat van Katie laat weten dat haar cliënt door een zware tijd gaat, omdat ze recentelijk failliet is verklaard. De Britse televisiepersoonlijkheid, voorheen bekend als glamourmodel Jordan, raakt hoogstwaarschijnlijk haar huis van 2 miljoen pond kwijt. „Ze was eenzaam en wilde gewoon even langs een vriend die dichtbij woonde”, aldus de advocaat.

Het auto-ongeluk volgt slechts een dag nadat Katie in Good Morning Britain vertelde dat ze heel verdrietig is door het rijverbod, omdat ze haar gehandicapte zoontje Harvey niet kan bezoeken. Katie heeft al meerdere keren een rijverbod gehad, zoals in 2018 voor een periode van zes maanden. Die straf was het gevolg van een forse snelheidsovertreding.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop