Nieuws/Entertainment
1068112
Entertainment

Interview Oprah met Lindsay Lohan 'flop'

Oprah Winfrey telde twee miljoen dollar neer voor openhartig gesprek met Lindsay Lohan. De talkshowkoningin had dat bedrag beter kunnen spenderen aan een leuke tas.

Naar het openhartige interview, waarin een emotionele Lindsay onder andere 'toegaf' slechts tien tot vijftien keer coke te hebben gesnoven, keek -voor Amerikaanse begrippen- geen hond.

The Superficial meldt dat er in totaal iets minder dan 1.4 miljoen huishoudens afstemden op het één uur durende gesprek. Het interview dat Oprah in 2012 had met Whitney Houstons familie trok 3.5 miljoen kijkers, veel meer dus dan het interview met het gevallen kindsterretje. Lance Armstrongs interview, waarin hij zijn dopinggebruik bekende, wist 3.2 miljoen kijkers te boeien. Zelfs het interview met Rihanna deed het stukken beter dan dat van Lindsay: 2.5 miljoen liefhebbers zaten aan de buis gekluisterd.

Ook in Nederland zijn weinig mensen geïnteresseerd in het wel en wee van La Lohan: het interview werd woensdag uitgezonden door TLC, maar haalde de top 25 van best bekeken programma's niet.