Nieuws/Entertainment
1068814
Entertainment

Atomic Kitten-ster openhartig over scheiding

Natasha Hamilton, die onlangs aankondigde na een huwelijk van zes jaar te gaan scheiden van haar geliefde Riad Erraji, vertelt openhartig over haar diepe verdriet. De gekwetste Atomic Kitten-zangeres kan niet begrijpen dat hij slechts enkele weken na de breuk al een nieuwe vrouw opgescharreld heeft.

De 31-jarige zangeres geeft aan Now Magazine toe dat de liefde tussen haar en Riad simpelweg verdwenen was, maar dat haar hart brak toen ze hoorde dat hij alweer aan het daten was. "Ik weet dat er foto's van hem en die andere vrouw gemaakt zijn, maar ik wil ze niet zien. Dat is echt nog te pijnlijk voor me", aldus Natasha.

Slechts enkele weken nadat het koppel de scheiding aankondigde werd Riad gefotografeerd terwijl hij het erg gezellig had met de brunette Vicky Pattison. "Ik ben niet boos, maar gekwetst", vertelt Natasha. "Riad en ik zijn elkaar langzaam uit het oog verloren omdat we alleen nog maar oog hadden voor de kinderen. De afstand tussen ons werd steeds groter, totdat we besloten dat onze relatie niet meer te redden viel. Dat besef is erg pijnlijk."

Klik hier voor de liefdesfoto's die voor Natasha nog te pijnlijk zijn.