Nieuws/Entertainment
1070449
Entertainment

Bijzondere aanzoek voor Wieneke Remmers

De zwangere musicalactrice Wieneke Remmers is op haar 35ste verjaardag op uiterst romantische wijze ten huwelijk gevraagd door haar geliefde Rein Kolpa.

"Gisteren de mooiste en meest romantische verjaardag van mijn leven gehad die eindigde met een huwelijksaanzoek!! #verloofd#zogelukkig!!", laat een dolblije Wieneke weten op Twitter.

"Hij nam me mee naar de wijnzolder van mijn  favoriete restaurant in Loenen aan de Vecht", vertelt de actrice aan RTL Boulevard. "Eenmaal boven stond de zolder vol met kaarsjes en op een tafel stond een bos met vijfendertig rode rozen en een witte. Ik dacht 'oh mijn god, dit is het moment'. Toen hij op zijn knieen ging schoot ik vol. Natuurlijk heb ik ja gezegd!"Wieneke kreeg echter nog geen ring om haar vinger geschoven. "Ik ben nu vier maanden zwanger en daardoor zijn mijn vingers wat dikker dan normaal", ligt ze toe. "Daarom heb ik nog geen ring gekregen, maar wel een hele mooie ketting en oorbellen."

De actrice werd bekend door haar rollen in onder andere The Sound of Music en Rembrandt de Musical. Wieneke was ook te zien in het televisieprogramma Op zoek naar Evita en speelde gastrollen in GTST en Flikken Maastricht.