Entertainment/Royals
1071071694
Royals

’Meghan sprak met koningin Elizabeth voor uitvaart prins Philip’

Meghan kon vanwege haar zwangerschap niet aanwezig zijn bij de uitvaart van prins Philip, maar ze zou voorafgaand aan de dienst persoonlijk met koningin Elizabeth gesproken hebben.

Volgens een bron van People was het niet de eerste keer dat ze de koningin belde; eerder die week had ze Elizabeth ook al, samen met haar zoontje Archie, aan de lijn gehad.

Prins Harry vloog alleen naar Engeland, waar hij voor het eerst sinds zijn aftreden als senior royal zijn familie weer zag en sprak. „Harry en Meghan hebben dagelijks contact gehad. Ze weet dat die trip moeilijk was voor hem en hij wilde haar en Archie niet alleen achterlaten. Ze heeft hem elke dag op het hart gedrukt dat het goed ging met hen en hij zich geen zorgen hoefde te maken.”

Harry arriveerde dinsdagmiddag weer in Los Angeles, een dag voor de 95e verjaardag van zijn grootmoeder. Verwacht wordt dat hij in juli terugkeert naar Londen, als het beeld van prinses Diana onthuld gaat worden. Dit gaat hij in principe samen met prins William doen.