Nieuws/Entertainment
1072371064
Entertainment

Ex George Michael bekent: ’Ik nam foto’s van hem toen hij dood was’

George Michael

George Michael

De ex-vriend van George Michael die hem vond toen hij op 25 december 2016 overleed, bekent dat hij toen foto’s van de zanger heeft gemaakt. Dat meldt Daily Mail op basis van een video die het Britse Daily Star gezien zou hebben.

George Michael

George Michael

De video zou in eerste instantie op de Facebookpagina van Fawaz hebben gestaan, maar die zou hem twee uur later verwijderd hebben. In die video zou Fadi Fawaz gezegd hebben: „Ik nam foto’s van hem toen hij dood was.” Hij zoud at gedaan hebben, nadat hij het lichaam van George Michael ontdekte in zijn villa: ’Koud en blauw’. Fawaz vreest dat het grote publiek hem aan de schandpaal wil nagelen voor het feit dat hij de foto’s maakte.

Fadi had vanaf 2012 een relatie met de Wham!-ster en ontdekte diens levenloze lichaam op kerstdag 2016, toen zij in George Michaels huis in Goring-on-Thames verbleven. Dat hij daarna aanspraak wilde maken op de erfenis van de zanger ter waarde van 97 miljoen pond, zorgde voor een jarenlange strijd tussen hem en de familie van George Michael. Ook bleef Fadi Fawaz nog drie jaar onrechtmatig in de miljoenenvilla van de zanger wonen.