Nieuws/Entertainment
1073865410
Entertainment

Verdachte overval op Gordon binnenkort op vrije voeten

Gordon

Gordon

De 23-jarige man die wordt verdacht van de gewelddadige overval op Gordon, komt half januari vrij. Dat bevestigt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie na berichtgeving van Shownieuws.

Gordon

Gordon

„De termijn van zijn voorlopige hechtenis loopt halverwege januari af. De officier van justitie zal de rechtbank niet vragen de voorlopige hechtenis van de verdachte te verlengen, omdat er volgens de officier op dit moment geen gronden zijn die te laten voortduren.”

Eind september werd Gordon ’s nachts in zijn appartement in Amsterdam-Zuid overvallen. De indringers zouden hem hebben mishandeld en zijn pinpas, creditcards en sieraden hebben meegenomen.

Een van mannen werd op donderdag 1 oktober aangehouden. Hij blijft wel verdachte in de zaak. „De officier van justitie heeft nog niet besloten óf en wanneer de 23-jarige verdachte zal worden gedagvaard”, aldus het OM. „De verdenking tegen de 23-jarige Amsterdammer blijft ongewijzigd: diefstal met geweld en bezit harddrugs. In de loop van volgend jaar zal een definitief besluit volgen.”