Nieuws/Entertainment
1080422
Entertainment

Perez Hilton onthutst door acties Taylor Swift

Perez Hilton

Perez Hilton

Het persoonlijke twitteraccount van Perez Hilton werd gisteravond geschorst. Volgens de showbizzblogger zat het team van Taylor Swift achter de tijdelijke ban. De twitterfeed van zijn blog bleef wel in de lucht.

Perez Hilton

Perez Hilton

In een video op zijn website vertelt Perez dat hij een melding kreeg dat hij naar aanleiding van een klacht van het platenlabel van Taylor tijdelijk geen gebruik kon maken van zijn persoonlijke account.

Reden was een foto die hij plaatste waarop de achterkant van het album van Taylor te zien was. Die foto, volgens geruchten genomen door iemand die bij Amazon werkt, werd gisteren massaal gedeeld op social media door fans van Taylor.

„Het album komt over twee dagen uit en je schorst me omdat ik het promoot?”, zegt Perez in het filmpje. „Ik heb geen muziek gelekt, het gaat maar om een tracklist.” De blogger raakte nog verder ontstemd toen een uur nadat zijn account werd geschorst, Taylor zelf de hoes van haar album deelde.

Perez, die zichzelf „de grootste Taylor-aanhanger van het afgelopen decennium” noemt, zegt dat hij niet boos is op Taylor persoonlijk, maar dat het voorval hem wel weer op scherp heeft gezet. „Ik hoef niet alles wat Taylor zegt en doet leuk te vinden. Ik hoef het niet met haar beslissingen eens te zijn, en al helemaal niet met die van haar team.”