Nieuws/Entertainment
1080492027
Entertainment

Zoon (10) Kourtney Kardashian zat stiekem op Instagram

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

Het Instagramavontuur van Mason Disick was niet van lange duur. Een dag na zijn eerste post verwijderde moeder Kourtney Kardashian zijn account. De tienjarige bleek die te hebben aangemaakt zonder dat zijn ouders het wisten.

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

In een Q&A-sessie op haar eigen account liet Kourtney woensdag weten dat Masons vader Scott Disick en zij de jongen nog niet oud genoeg vinden voor sociale media. „Hij is nog maar tien jaar. Volgens mij is er ook een leeftijdsgrens voor Instagram, volgens mij is dat dertien”, aldus de realityster.

Kourtney wil vooral niet dat haar kinderen - naast Mason hebben ex Scott en zij ook dochter Penelope (7) en zoon Reign (5) - het slachtoffer worden van pesterijen op sociale media. „Mensen kunnen daar zo gemeen zijn, en daar kun je in meegesleurd worden.”

Volgens de oudste zus van de Kardashianclan hebben haar kids geen telefoons, maar Mason heeft wel een iPad die hij voor school nodig heeft. Die gebruikte de jongen dinsdag om een Instagramaccount aan te maken, waarop hij meteen een livevideo begon en het onder meer over de relatie van zijn tante Kylie Jenner met ex Travis Scott had. Toen Kourtney ontdekte dat hij een account had, had ze deze in eerste instantie afgeschermd. Pas nadat haar zoon de instellingen stiekem weer terug had gezet naar openbaar, verwijderde ze zijn account.