Nieuws/Entertainment
1081134
Entertainment

Dit is de nieuwe verleidster van Temptation Island!

Yana D.

Yana D.

We moeten nog een kleine drie maanden wachten op de eerste aflevering van Temptation Island, maar de eerste verleidster is inmiddels bekend. Dat beweert althans TV Familie, die de identiteit van één van de verleidsters wist te achterhalen.

Yana D.

Yana D.

Een welingelichte bron vertelt aan het Vlaamse weekblad dat het gaat om de Belgische Yana D. “Ze is blond, heeft tattoos en een grote boezem. Ze doet denken aan Pommeline”, aldus de insider.

Het Nieuwsblad schrijft dat TV Familie contact heeft gezocht met Yana, die op Instagram foto’s heeft gedeeld waarop ze te zien is op zonnige stranden. Op de vraag of ze meedoet aan het programma, zou de blondine - die zich moet houden aan haar zwijgplicht - hebben gereageerd met een aantal smileys.

Belgische media wisten vorige week al te melden dat maar liefst 163 Vlaamse koppels zich hebben opgegeven voor het programma, waarin een combinatie van Belgische en Nederlandse stellen hun liefde testen. Ook werd bekend dat het RTL-programma komend seizoen zestien afleveringen telt, in plaats van de gebruikelijke twaalf.

De presentatie zal wederom in handen zijn van Rick Brandsteder en zijn Vlaamse collega Annelien Coorevits. Thailand zal het decor zijn voor de opnames.