Entertainment/TV
1088244575
TV

Margriet van der Linden aan einde laatste M: stop de show

Margriet van der Linden heeft vrijdag de allerlaatste aflevering van haar talkshow M gemaakt. Aan het einde van de 344e uitzending bedankte ze haar kijkers.

„Ik ga u op dit tijdstip verlaten. Ik wil alle gasten sowieso bedanken voor jullie mooie bijdrage vandaag en ik wil u danken voor het kijken”, zei Van der Linden. „Mijn team en ik hebben dit met heel veel liefde al die seizoenen gemaakt maar dit was M. Stop de show.”

De laatste uitspraak is een verwijzing naar de traditionele opening van Van der Linden. Elke aflevering begon ze met de woorden „start de show.”

DWDD

Donderdag werd bekend dat Van der Linden en Kro-Ncrv ’in goed overleg’ hebben besloten dat M stopt. Het programma is bijna vier jaar met tussenpozen op televisie geweest. In mei 2018 begon M als zomervervanger van De Wereld Draait Door. Daarna wisselde de talkshow af met eerst De Vooravond en nu Khalid & Sophie.

Sinds het einde van DWDD scoren de NPO-talkshows op hetzelfde tijdstip niet meer zo goed. Eerder werd De Vooravond van de buis gehaald omdat het programma ’niet urgent’ genoeg was.