Entertainment/Royals
109075774
Royals

Catherine gaat op virtueel kraambezoek

De hertogin van Cambridge is zaterdag virtueel op kraambezoek gegaan bij een aantal kersverse ouders en hun pasgeboren baby. Dat deed ze voor het Kingston Hospital in de Britse hoofdstad Londen, waar ze afgelopen november ook al een werkbezoek aflegde.

Komende week wordt in het Verenigd Koninkrijk voorlichting gegeven over de mentale gezondheid van moeders. Daarom ging Catherine in gesprek met vroedvrouwen, ouders en experts. Op Twitter is dus ook te zien hoe de echtgenote van prins William op virtueel kraambezoek gaat en de nieuwe moeder een hart onder de riem steekt.

Catherine houdt zich geregeld bezig met de ontwikkeling en mentale zorg van kinderen op jonge leeftijd. Ze is ook beschermvrouwe van het instituut Royal College of Obstetricians and Gynaecologists (RCOG). In november liep ze op dezelfde kraamafdeling mee met vroedvrouwen en keek ze mee met bevallingen. Deze keer deed ze dat dus virtueel.

Afgelopen week brachten de Cambridges het initiatief ’Our Frontline’ uit vanwege het coronavirus. Het initiatief ondersteunt de mentale gezondheid van zorgpersoneel en richt zich erop om 24 uur per dag beschikbaar te zijn voor zorgmedewerkers in de frontlinie.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo