Entertainment/TV
109207590
TV

Kopstukken 2020 blikken terug in TV kantine

In de TV kantine wordt teruggeblikt op het jaar 2020. Met daarin ’oude bekenden’ als Chantal Janzen, Beau van Erven Dorens en René van der Gijp. Ook Irma Sluis en Hugo de Jonge worden gepersifleerd.

In de derde aflevering van de TV kantine staat het programma Oh wat een jaar centraal. Daarin zijn Beau van Erven Dorens (Maarten Heijmans), presentatrice Chantal Janzen (Elise Schaap) en René van der Gijp (Carlo Boszhard) te zien, personages alle drie eerder onderdeel uitmaakten van de typetjesshow.

Minister Hugo de Jonge wordt gespeeld door Valentijn Benard, die eerder dit seizoen te zien was in het programma als Tim Hofman. Irene Moors durft het nog een keer aan om doventolk Irma Sluis neer te zetten, wat zij eerder deed tijdens het Televizier-Ring Gala afgelopen oktober. Programma’s die in de nieuwe uitzending gepersifleerd worden zijn onder meer Het perfecte plaatje en Wie van de drie.

(Lees verder onder de foto.)

De show trapte de twaalfde reeks af met onder meer Najib Amhali, die prinses Amalia neerzette. Daarover liepen de meningen van ruim 1,2 miljoen kijkers uiteen.

De TV kantine is donderdag te zien bij RTL 4 om 20.30 uur.