Nieuws/Entertainment

Caitlyn spreekt al jaar niet meer met Kardashians

Caitlyn Lenner

Caitlyn Lenner

AP

De fittie tussen Caitlyn Jenner en de Kardashians is nog altijd gaande. Jenner liet tijdens een vraaggesprek bij een bezoek aan The Cambridge Union weten dat ze haar voormalig stiefdochter Kim Kardashian al een jaar niet meer gesproken heeft.

Caitlyn Lenner

Caitlyn Lenner

AP

Jenner bezocht het Engelse Cambridge om haar boek The Secrets of My Life te promoten en was openhartig toen haar vragen gesteld werden over Amerika’s meest beroemde realityfamilie. „Het was een zegen om de Kardashians in mijn leven te krijgen, maar de afgelopen tijd is het contact nogal moeilijk geweest. Om heel eerlijk te zijn: ik spreek ze geen van allen meer. Kim en ik hebben het afgelopen jaar helemaal geen contact meer gehad.”

Volgens Caitlyn hebben de Kardashians haar uit hun leven geschrapt, nadat haar boek uitkwam. Hierin deed Jenner opvallende uitspraken richting haar voormalige stiefdochters en ex-vrouw Kris Jenner. Hoewel de Kardashian-Jenner clan vorige week nog samen de verjaardag van Kendall vierde, de dochter van Kris en Caitlyn, is er geen sprake van een verzoening.

Lees meer over