Entertainment/Sterren
1094319222
Sterren

Fans Britney Spears hekelen zus Jamie Lynn om aankomend interview

Jamie Lynn Spears (30) geeft woensdag een exclusief interview aan het programma Good Morning America om te praten over haar memoires The Things I Should Have Said. Televisiezender ABC promootte het aankomende gesprek op Twitter en dat viel niet goed bij de fans van Britney Spears, die Jamie Lynn ervan beschuldigen een geldwolf te zijn.

Een voiceover kondigt het interview aan met teksten als: „Wat zal ze zeggen en wat wil ze dat je over haar familie weet?.” Britney-fans beschuldigen de zender en het programma ervan een podium te bieden „aan een persoon die willens en wetens heeft meegewerkt aan het curatorschap van haar zus en daar goed van geprofiteerd heeft.”

„Van wiens geld is dit interview gekocht? Waarschijnlijk niet van de uitgeverij maar nog uit Britneys vermogen. En wat is de relevantie van dit gesprek? Een boek waarin alleen maar leugens staan om Jamie Lynns straatje schoon te vegen. Niemand, maar echt niemand, zit te wachten op een huilverhaal van Jamie Lynn”, schrijft een fan. Een ander zegt: „Oorspronkelijk was de boektitel I Must Confess, een van de teksten uit Britneys grootste hit Baby One More Time. Het feit dat je het lef hebt om zo overduidelijk van het succes van je zus te profiteren zegt al genoeg over dit mens. Het is dat ’The Britney Army’ Jamie Lynn keihard terugfloot en ze de titel alsnog veranderd heeft. Was dat niet gebeurd, dan had ze nu doodleuk een boek gepromoot met Britneys tekst en daar had ze zich niet eens voor geschaamd.”

De band tussen Britney en Jamie Lynn is al jaren niet goed. Britney beschuldigt haar zusje ervan haar in de steek gelaten te hebben en niets te hebben gedaan om haar uit het curatorschap te krijgen. Eerder deze maand ontvolgde de zangeres haar zus, nadat ze zich al eerder zeer kritisch over haar had uitgesproken op Instagram.