Nieuws/Entertainment
1097491803
Entertainment

Jennifer Hudson brengt ode aan Kobe Bryant

Jennifer Hudson

Jennifer Hudson

De Amerikaanse zangeres Jennifer Hudson brengt zondag tijdens de All Star-wedstrijd een muzikale ode aan Kobe Bryant. De 69e editie van het jaarlijkse duel tussen de beste spelers uit de NBA wordt overschaduwd door de tragische dood van de voormalige topbasketballer van Los Angeles Lakers en diens dochter Gianna. De helikopter met daarin vader en dochter Bryant en zeven anderen stortte op 26 januari neer in de buurt van LA.

Jennifer Hudson

Jennifer Hudson

Hudson komt uit Chicago. Ze zong in 2009 het nummer Will You Be There tijdens de herdenkingsdienst van Michael Jackson in Los Angeles. De Amerikaanse is niet alleen zangeres, ze kreeg de afgelopen jaren ook een Academy Award en Golden Globe Award voor haar acteerprestaties. De 38-jarige Hudson opent zondag de avond met een ode aan Bryant, waarna de spelers het veld op komen.

Tienvoudig Grammy-winnaar Chaka Khan zingt daarna het Amerikaanse volkslied, singer-songwriter Tenille Arts brengt het Canadese volkslied ten gehore. Halverwege de All Star-wedstrijd komen onder anderen Lil Wayne en DJ Khaled het podium op.