Nieuws/Entertainment
1099620783
Entertainment

Justin Bieber beschuldigd van verkrachting

Twee vrouwen hebben superster Justin Bieber beschuldigd van seksueel misbruik. Volgens de website Too Fab noemt het kamp van de zanger een van de beschuldigingen „feitelijk onmogelijk”.

De eerste vrouw, die zichzelf Danielle noemt, zegt in 2014 verkracht te zijn door Bieber. Dat zou zijn gebeurd na een evenement in de Texaanse stad Houston met Scooter Braun. Ze zegt dat de popster haar uitnodigde naar zijn kamer, waar de twee alleen bleken te zijn. De zanger zou haar hebben uitgekleed en vervolgens hebben verkracht in die hotelkamer.

Danielle zegt dat beschuldigingen aan het adres van Ansel Elgort haar ertoe hebben gebracht naar buiten te treden. De acteur is beschuldigd van het seksueel misbruiken van de toen zeventienjarige Gabby in 2014.

Een andere vrouw, Kadi, antwoordde op de tweet met Danielles verhaal dat ze ook is verkracht door Bieber. Ze zegt dat ze ook naar een hotelkamer werd gelokt in 2015. Volgens haar hield Bieber haar vast in een slaapkamer, waar hij haar ook zou hebben verkracht.

Iemand van het managementteam van Bieber ontkent de eerste beschuldiging, omdat de popster die avond ergens zou hebben geslapen. Op de andere beschuldiging is nog geen reactie gekomen.