Nieuws/Entertainment
1100162
Entertainment

Emile Ratelband en Moon gaan scheiden

Het is oorlog in huize Ratelband. Emile en zijn vrouw Moon zijn in een heftige vechtscheiding beland.

De twee staan dan ook recht tegenover elkaar bij de rechtbank, waar inmiddels een zitting heeft plaatsgevonden.

Moon eist 12.000 euro alimentatie per maand en volgens Ratelband wil zijn vrouw ervoor zorgen dat hij zijn twee kids maar één keer in de twee weken, onder toezicht van jeugdzorg, mag zien.

Ratelband die zijn vrouw beschuldigt van ontvoering, is als de dood dat hij zijn kinderen kwijtraakt. "Ik had al zes weken lang de kinderen niet meer mogen zien. Al die tijd zijn ze ook door Moon van school gehouden, zogenaamd met toestemming van de inspectie", vertelt Ratelband aan Bekendeburen.nl.

"Het was op woensdagavond dat ik mijn kinderen nog naar bed had gebracht", vervolgt de positiviteitsgoeroe. "De volgende ochtend moest ik voor een klus op pad en heeft Moon ze van school afgehaald en zijn ze vanaf dat moment niet meer thuisgekomen. Wat voor een impact moet dat niet hebben op kinderen van 4 en 5 jaar?"

Ratelband is naar eigen zeggen 'ziek' en 'verdrietig' door de hele situatie. "Het is ook niet de eerste keer. In 2008 en 2010 ging Moon er ook al met de kinderen vandoor en daar stapt zo'n rechter gewoon maar overheen."

"Dit was niet alles. Moon had aangifte tegen mij gedaan. Volgens haar zou ik niet alleen haar, maar ook mijn kinderen hebben mishandeld", zegt Ratelband die de mishandeling ontkent. "Ik zou mijn eigen bloed nooit met een vinger aanraken. De aangiftes zijn gelukkig niet in behandeling genomen omdat deze volgens de politie aan alle kanten rammelden."

Ratelband woont tijdelijk in een hotel en heeft de riante villa in Laren afgestaan aan zijn vrouw en kinderen.

Volg ons ook op Twitter