Nieuws/Entertainment
1101365
Entertainment

BN'ers geschokt door overlijden Marc van Uchelen

UPDATE - Het overlijden van Marc van Uchelen is bij Bekend Nederland hard aangekomen. Vrienden en collega’s reageren geschokt op het overlijden van de acteur/regisseur.

Chantal Janzen: "Acteur Marc van Uchelen overleden... Sterkte aan alle nabestaanden! (Hij speelde een gastrol in de 1e aflevering van Divorce.)"

Dan Karaty, collega van Marc in de nieuwe film Soof: "Such tragic news this morning. My heartfelt thoughts and prayers go out to Lies, her children, and the rest of Marc's family."

Acteur Bas Muijs: "Ik lees een verschrikkelijk bericht: Collega Marc van Uchelen overleden... Kan het niet geloven.”

"Ik ben geschokt door het overlijden van Marc", vertelt actrice Monique van de Ven aan RTL Boulevard. "Het was een fantastische jongen en een fantastische acteur. "Dit had hem niet mogen overkomen."

Rene Mioch: “Krijg zojuist de bevestiging dat het bericht van het overlijden van acteur/regisseur Marc van Uchelen helaas waar is.”

Sanne Kraaijkamp:  "t Is verdomme dus waar...Lieve Marc van Uchelen...we gaan je missen... wat een verlies... sterkte fam + vrienden."

Fred van Leer: "Wat een vreselijk nieuws van Marc van Uchelen ! Heel veel sterkte voor de familie en vrienden!"

Jon van Eerd: "En dan kom je keihard weer met een klap op aarde. Marc van Uchelen overleden! Stil van. Ik wens Lies zoveel sterkte."

Collega Horace Cohen: "Het is heel erg zwaar en het heeft me heel erg geraakt", zegt hij tegen Shownieuws.

Oorlogswinter-regisseur Martin Koolhoven is ondersteboven van het nieuws. “Het eerste wat mij gezegd werd was: Marc is dood. Ik dacht aan een ongeluk, daarna hoorde ik dat hij het zelf had gedaan. Dat komt nog harder aan,” vertelt hij aan RTL Boulevard. “Vandaag ben ik gewoon heel verdrietig, heel erg klote. Het was een van mijn beste vrienden, waar ik veel mee heb meegemaakt en veel tijd heb gespendeerd. Het is gewoon de meest grappige persoon die ik ken, ik heb met niemand zo gelachen als met Marc.”

Marc van Uchelen was getrouwd met Gooische Vrouwen-actrice Lies Visschedijk. Hij is 42 jaar geworden.