Nieuws/Entertainment
1101607
Entertainment

Tooske eindelijk weer zichzelf

Bloed, Zweet en Tranen-presentatrice Tooske Ragas is in een nieuwe levensfase beland. De 39-jarige blondine, die samen met haar tweede echtgenoot Bastiaan Ragas een samengesteld gezin heeft, heeft langzaam aan weer puf voor nieuwe dingen. Tooske: „Na jaren van chronische vermoeidheid en hormonale schommelingen kan ik zeggen dat ik eindelijk weer een beetje mezelf ben.”

Voor haar gevoel is er een einde gekomen aan de echte tropenjaren. „Het is best heftig geweest. Niet dat Bas en ik ooit een echte crisis hebben gehad. Maar ook Bas heeft er in zijn boekjes nooit een geheim van gemaakt dat de afgelopen jaren niet de meest gezellige jaren uit zijn leven zijn. En dat kwam ook wel door mij. Ik was vaak moe en altijd met de kindjes bezig. Nu merk ik ineens dat ik weer zin heb om op pad te gaan. Dat we, wanneer de kinderen op bed liggen, de oppas bellen zodat wij nog even samen een drankje kunnen doen op het strand.”

SoepelerSamen met Bastiaan heeft Tooske drie dochters: Leentje, Fien en Catoo. Ook is Sem (de zoon van Bastiaan uit zijn huwelijk met Laura Vlasblom, CB) om de week bij zijn vader en Tooske in Bloemendaal. Tooske: „Nu de kindjes allemaal wat ouder zijn, de jongste Catoo van drie is zelfs al uit de luiers, loopt het allemaal soepeler. Het voelt hier ook net als vakantie. De kinderen hebben de ruimte en we wonen vlakbij het strand. Laatst heb ik zelfs vier bladzijden van een boek gelezen.”

Lees het volledige verhaal in De Telegraaf.