Nieuws/Entertainment
1102882654
Entertainment

Geraldine Kemper blij met afscheidsfeest BnnVara: ’Zoveel liefde’

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper

Geraldine is dan al officieel overgestapt van BnnVara naar RTL, ze had nog wel even een fijn afscheidsfeestje bij de zender.

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper

Op Instagram plaatst ze foto’s van het bijzondere moment en schrijft erbij: „Wat een mooi afscheidsfeest. Zoveel liefde.” Ze heeft dan ook maar liefst tien jaar gewerkt voor de omroep waar ze via talentenjacht Sterretje Gezocht belandde.

Voormalig BNN-collega Jan Versteegh, die zelf eind 2018 de overstap maakte van de publieke omroep naar SBS6, reageert: „Alleen maar liefde.” Ook haar RTL-collega Chantal Janzen en haar voormalige NPO-collega Britt Dekker plaatsen hartjes bij haar post. Fans van haar programma’s laten weten van haar te hebben genoten en haar te zullen gaan missen bij hun vertrouwde zender.

Begin april werd bekend dat het BnnVara-gezicht overstapte naar RTL. Ze gaat daar Expeditie Robinson Videoland presenteren en neemt de backstagerol van Jamai over bij The Voice of Holland. Ook beloofde RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst om haar nieuwe formats te geven, ’waarin ze haar talenten nóg verder kan ontplooien’, waarbij hij dacht aan studioprogramma’s en programma’s op locatie.