Nieuws/Entertainment
1103016176
Entertainment

Roxeanne Hazes ziet duet met André wel zitten

Nu de ruzie tussen Roxeanne en André Hazes weer is bijgelegd, slaan de twee als het aan Roxeanne ligt ook op muzikaal vlak een keer de handen ineen. Als het aan Roxeanne ligt, kan het best zo zijn dat ze ooit nog eens een duet opnemen.

„Ik zeg nooit nooit. Ik zou dat best ooit heel leuk vinden”, reageert Roxeanne in gesprek met RTL Boulevard op de vraag of er binnenkort een duet met haar boer inzit.

De dochter van André senior is blij dat ze weer contact heeft met haar broer. „Sinds hij weer in mijn leven is, heb ik nooit echt meer het gevoel gehad dat hij het gat in mijn hart was”, zegt Roxeanne. „Met hem bedoel ik dan zijn gezin. Als je elkaar dan weer hebt en ziet en zo’n fijne band met elkaar hebt, dan merk je dat het leven sowieso een stuk kleurrijker wordt.”

Rox zegt daarnaast veel te herkennen in André. „We lijken ook heel veel op elkaar in ons karakter en ons doen en laten. We hebben dezelfde emoties en heel veel met elkaar meegemaakt, heel veel met elkaar gedeeld. Dat is dan fijn om met hem te bespreken. Herinneringen omhoog halen en tegelijkertijd nieuwe herinneringen te maken met die kleintjes.”