Nieuws/Entertainment
1108167555
Entertainment

Rámon Verkoeijen krabbelt voorzichtig op na burn-out

Het gaat langzamerhand weer beter met Rámon Verkoeijen. De 3FM-dj is momenteel herstellende van een burn-out en is op de weg terug. „Het gaat een beetje met ups and downs”, zei hij dinsdag in de allerlaatste editie van het programma Mark+Rámon. „Het is een beetje zoals het weer. De zon gaat steeds meer schijnen.”

Half december werd bekend dat Rámon voorlopig rust moest nemen ’wegens persoonlijke omstandigheden’. Dat betekende onder meer dat hij Serious Request moest missen. De 34-jarige radiomaker was toen al enige tijd niet meer in de uitzendingen van Mark+Ramon te horen.

De dj heeft naar eigen zeggen veel steun aan de tientallen berichtjes die hij nog wekelijks krijgt van luisteraars. „Heel veel mensen snappen een burn-out niet, en al helemaal niet bij een radio-dj”, zei Rámon dinsdag. „En al helemaal niet bij een radio-dj die niet eens zelf de muziek instart. Het is gewoon een opsomming van heel veel dingen die gebeurd zijn. Zelfs van niets doen zou je een burn-out kunnen krijgen.”

Als Rámon weer aan het werk gaat, zal hij op een ander tijdstip moeten beginnen. Woensdag start de nieuwe programmering van 3FM. Hij en zijn maatje Mark van der Molen verhuizen van de middag naar de avond. „Ik heb er heel veel zin in. Ik heb zin om te beginnen. Alleen nog even wachten op mijn lijf.”