Nieuws/Entertainment
1109173557
Entertainment

Selma van Dijk neemt afscheid van collega’s Hart van Nederland

Selma van Dijk.

Selma van Dijk.

Selma van Dijk, die na meer dan zestien jaar moest vertrekken bij Hart van Nederland, zegt donderdagmiddag haar collega’s vaarwel met een afscheidsborrel. Haar laatste nieuwsuitzending presenteerde ze al op 14 oktober.

Selma van Dijk.

Selma van Dijk.

„Dat wordt een borrel met een lach en een traan. (Ik ken mezelf: emotioneel incontinent)”, schrijft de presentatrice in een post op Instagram.

Selma denkt met veel trots en liefde terug aan haar tijd bij het programma. „Zoveel mooie momenten met zoveel mooie mensen mogen delen. En nu stap ik vol positiviteit en met heel veel zin in nieuwe avonturen en kijk uit naar nieuwe kansen.”

De presentatrice, die net als collega Gallyon van Vessem moest vertrekken omdat het programma een nieuwe koers gaat varen, heeft veel steun gehad aan alle berichten die ze heeft ontvangen. „Lieve mensen, dank voor jullie lieve woorden, steunbetuigingen en hartverwarmende reacties via Facebook, Twitter en Instagram. Ik heb zelf geen Facebook, maar weet dat ik alles heb gezien en gelezen. Jullie zijn lief en het heeft mij (en ook @gallyonvvessem) heel erg goed gedaan. Nogmaals dank daarvoor!”