Nieuws/Entertainment
1110669
Entertainment

Meerdere wilde nachten Patricia en Waylon...

Gerard Joling: 'Patricia liegt niet'

Waylon heeft als een krolse kater maanden achter Patricia Paay aangelopen. Ze is bedolven onder wel heel expliciete sms’jes over wat hij allemaal met haar wilde doen. En nu de zanger een paar jaar na dato maar blijft ontkennen dat ze, zoals de diva in haar biografie schrijft, een seksrelatie hadden, nemen mensen die het allemaal van zeer dichtbij meemaakten het voor Patricia op.

Gerard Joling: „Ze liegt niet. En het is niet bij één keer gebleven. Ik lag natuurlijk niet onder het bed, maar toen Patricia nog geen nieuw huis had in Nederland heeft ze regelmatig met hem de nacht doorgebracht in hotels. Ik mag Waylon graag, hij is een fantastische zanger, maar hij moet zich nu niet beter voor doen dan hij is.”

Gerard, die momenteel met de twee andere Toppers in Marbella repeteert, zegt: „Ik heb de sms’jes gelezen waarmee hij haar belaagde. Het waren niet bepaald zoet flirterige boodschappen. Maar heel expliciete voorspellingen. Hij stelde zich op als bedgenoot die het nog een keer met haar wilde beleven. Je weet toch hoe het gaat in de showbizz."