Nieuws/Entertainment
1111320253
Entertainment

ADE Live voegt De Jeugd van Tegenwoordig toe aan line-up

De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig

De rapformatie De Jeugd van Tegenwoordig is toegevoegd aan de line-up van ADE Live. Dat staat op de website van het Amsterdam Dance Event (ADE). De Jeugd van Tegenwoordig geeft op 16 oktober in Paradiso in Amsterdam een eenmalige techno-set.

De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig

Op deze avond staan ook de Britse triphopband Hælos, de Griekse producer, zanger en multi-instrumentalist Larry Gus en de OTHA uit Noorwegen op het podium.

De Jeugd Van Tegenwoordig werd in 2005 bekend met de hit Watskeburt?!. Later volgden bekende nummers als Sterrenstof, Get Spanish, Hollereer en De Formule. De groep sleepte meerdere 3FM Awards in de wacht, evenals een Edison en de Popprijs. In juni gaf de groep hun duizendste en grootste show ooit in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

ADE Live is onderdeel van het Amsterdam Dance Event. Het tweedaagse festival vol elektronische livemuziek vindt plaats in Paradiso (16 oktober) en de Melkweg (17 oktober). ADE, van 16 tot en met 20 oktober, is ’s werelds grootste club- en conferentiefestival rond elektronische muziek.