Nieuws/Entertainment
1120183696
Entertainment

Jersey Shore Snooki kiest voor moederschap

Nicole Polizzi

Nicole Polizzi

Sinds Nicole ’Snooki’ Polizzi bekend heeft gemaakt te stoppen met het MTV programma Jersey Shore, gingen er direct verhalen rond of Nicole haar eigen programma zou krijgen. Hierin zou ze een serieuzere kant van haarzelf en haar rol als moeder laten zien.

Nicole Polizzi

Nicole Polizzi

Polizzi heeft echter verteld dat daar geen sprake van is, meldt TMZ. Snooki werd op de luchthaven van Los Angeles gevraagd naar een dergelijke spin-off van Jersey Shore, maar daar heeft ze helemaal geen trek in. Nicole vertelde een aanwezige fotograaf dat haar familie nu op nummer één staat en ze zich niet meer op realitysoaps wil storten. De periode waarin ze als dronken twintiger uit bars en clubs werd gezet, ligt achter haar.

„Ik haat het om weg te zijn van de kinderen”, legt ze uit. „Ik vind het niet leuk meer om drie dagen op rij te feesten. Dat is mijn leven niet meer en ik wil thuis bij de kinderen zijn. Ik vind het niet erg om af en toe uit eten te gaan of zo, maar het is gewoon heel zwaar voor me om de kinderen achter te laten om de show te filmen.”

Nicole was sinds de eerste reeks uit 2009 een vast lid van de cast. In 2012 werd het populaire programma van de buis gehaald, maar was ze wel in de tussentijd te zien in de spin-off Snooki & JWoww. Vorig jaar kwam de voltallige cast weer bij elkaar in Jersey Shore: Family Vacation waarvan inmiddels drie seizoenen zijn uitgezonden.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop