Nieuws/Entertainment
1122231
Entertainment

Dan toch Anouk op stoel nummer 4?

Ilse DeLange wil 'rock-'n-roll' medecoach

Ilse DeLange zit te springen om een medecoach in The Voice of Holland die een vleugje rock-'n-roll heeft.

Coach nummer drie van de tv-talentenjacht hoopt in elk geval op een gezellig iemand "want je moet toch veel tijd met elkaar doorbrengen", zegt Ilse tegen RTL Boulevard.

Wie voor dat vleugje rock-'n-roll zou moeten zorgen laat een lachende Ilse in het midden. "Ik verklap niets."

Sinds bekend werd dat Nick en Simon en Roel van Velzen hun rode draaistoel aan de wilgen hangen wordt er volop gespeculeerd over de opvolgers.

Ilse Delange is vorige week officieel bekendgemaakt als derde coach naast Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis. De naam van Alain Clark zingt rond als coach nummer 4.

Anouk is bij velen geliefd om plaats te nemen in The Voice of Holland, is gebleken uit eerdere polls. Maar of zij wel met Ilse in een show wil is nog maar de vraag.

De Haagse rockchick heeft meer dan duidelijk gemaakt géén fan te zijn van de muziek van Ilse. De dvd van Ilse in het GelreDome in 2011 vond Anouk zo vreselijk dat ze het schijfje in de prullenbak smeet.

Anouk is gevraagd voor seizoen I, maar heeft gezegd dat ze dan toch "halverwege zou weglopen." Maar velen hadden ook niet ingeschat dat ze ooit naar het Eurovisie Songfestival zou gaan...