Nieuws/Entertainment
1123900659
Entertainment

Danny de Munk voelt zich clown in Dance Dance Dance

Danny de Munk had al veel podiumervaring, maar toen hij de dansschoenen aantrok voor een nieuw seizoen Dance Dance Dance ging pas echt een wereld voor hem open. „Het is alsof je een olifant leert vliegen, zo voel ik mij in dansland”, aldus de zanger voor de camera van het ANP.

„Het is mooi als iedereen heel goed kan dansen in zo’n programma maar er moeten ook een paar clowns in zitten. Nou ik kan je vertellen: daar ben ik er een van”, aldus Danny die duidelijk de verwachtingen voorafgaand aan de opnames van de uitzendingen tempert. „Maar dat is juist ook wel weer mooi. Daar zit de uitdaging in.”

Danny stapt de dansarena in met zijn dochter Bo, die een dansopleiding heeft afgerond en haar vader naar een hoger niveau probeert te tillen. „Wij zijn yin en yang. Bo is echt een danseres en ik ben een soort acrobaat.”

Danstaal

Ook acteur Géza Weisz, die een koppel vormt met Sharon Doorson, schaart zichzelf onder de ’miskleunen’. „Ik vind het hartstikke leuk om te doen maar als ik niet met Sharon in een team had gezeten had ik er voor het eerst in de geschiedenis van Dance Dance Dance al uit gelegen in de eerste aflevering”, grapt hij.

„Ik was al wel fit, ik voetbal heel veel. Dat was niet het probleem. Het was meer al het andere”, legt Géza uit. „Mijn lichaam spreekt nog niet de taal van het dansen, van nature dan.” Toch gaan er langzaam maar zeker al wat deuren open op dansgebied, nu de eerste pasjes erin zitten. „Ik merk het nu al als ik in de club sta. Ik zit lekkerder in mijn vel.”

Het eerste seizoen van Dance Dance Dance bij SBS6 begint op 27 september. Het programma werd eerder uitgezonden door RTL.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop