Nieuws/Entertainment
1124264
Entertainment

Mariska van Kolck: 'Rick is níks voor mij'

Mariska van Kolck is in een knuffelige omhelzing met de vermogende zakenman Rick Meijer gespot. Maar de zangeres, van wie een paar maanden geleden de relatie met politicus Edgar Peer definitief strandde, beklemtoont dat ze niet bezig is met verliefd worden op de in Monaco woonachtige man.

„Wij zijn heel verschillend. Echt, hij is níks voor mij. Ik moet wel verschrikkelijk om hem lachen en ik heb inderdaad af en toe een ’happy single avond’ met hem. Maar verder kan ik me niet voorstellen dat het iets wordt. Ik vind het daarom ook zo sneu voor hem dat dit nu gebeurt. Raar land leven we hoor, dat je niet meer gewoon over straat kunt lopen of iemand een zoen geven. Voordat je het weet word je gesnapt door iemand met een mobiel.”

Mariska, die eind dit jaar 50 wordt, geeft ruiterlijk toe dat ze ’knuffelig’ is geweest met Rick. „We hebben nu drie keer samen gegeten in Hotel Okura. Daarbij worden dan de nodige drankjes genuttigd. En het zit in mij om iemand ten afscheid warm te omhelzen. Ik word gewoon een beetje aanhalig van alcohol, dat herkennen vast meer mensen.”

Lees verder in dagblad De Telegraaf.