Nieuws/Entertainment
1125260
Entertainment

Vechtende mannen scoren

Johan Derksen en Wilfred Genee samen aan één tafel en de kickbokswedstrijd van Badr Hari in Zagreb zorgden vrijdagavond voor spannende televisie.

Beide programma hebben een plek weten te veroveren in de 'Dag Top 25', meldt Stichting Kijkonderzoek. Voetbal International staat op de vijftiende plaats met 926.000 kijkers en de K1 World GP Final sluit de lijst af met 625.000 kijkers.

Eerder deze week haalde het voetbalprogramma zelfs het journaal nadat de presentatoren elkaar live op televisie in de haren waren gevlogen. Johan Derksen en Wilfred Genee hebben wel vaker ruzie, maar dit keer liepen de gemoederen zo hoog op, dat Derksen tijdens de uitzending wegliep en weigerde terug te keren. Genee zou de redactie van het programma regelmatig afbranden en dat is de bromsnor nu meer dan zat. Na een gesprek met de directie van RTL bleef hij vrijdagavond wel braaf aan tafel zitten.

Ook de kickbokswedstrijd in Zagreb zorgde de afgelopen week voor veel commotie. Badr Hari, vergezeld door zijn vriendin Estelle Cruijff, werd als een held ontvangen in Kroatië. Maar in Nederland wordt hij nog steeds verdacht in de geruchtmakende mishandelingszaak in de Amsterdam ArenA. De vechtersbaas moest overigens al na een ronde de ring verlaten; hij heeft zijn voet gebroken.