Nieuws/Entertainment
1125334
Entertainment

Afrojack en ex herenigd

Dj Afrojack en zijn ex Amanda Balk spreken nog altijd af in hun oude liefdesnestje!

De dj, echte naam Nick van der Wall, en Amanda, bekend van De Gouden Kooi, gingen op een uiterst onplezierige manier uit elkaar. Amanda was een paar weken zwanger toen haar relatie met Nick op de klippen liep. Ze moest tot overmaat van ramp zonder Nick bevallen van hun dochtertje.

Maar inmiddels zijn de twee weer volledig 'on speaking terms'. Afgelopen zaterdag vierden ze in Miami samen de verjaardag van hun dochtertje Vegas, die 1 jaar werd.

Het is niet de eerste keer dat Afrojack en zijn ex Amanda met elkaar afspreken. Als de succesvolle dj in Nederland is, zoekt hij Amanda en zijn dochter altijd op in hun oude liefdesnestje in Spijkenisse. Afrojack en Amanda hebben daar een aantal jaar samengewoond, meldt Bekendeburen.nl.

Afrojack hecht nog altijd waarde aan de woning. Na de breuk verkocht hij het stulpje aan zijn eigen bedrijf Van der Wall BV voor 287.000 euro. Dit tot grote vreugde van Amanda.

"Nick wil geen ander huis kopen. Hij slaapt altijd als hij in Nederland is, in dit huis. En dan spreken we gezellig af en genieten we in dit huis met z'n tweetjes van onze dochter Vegas. De laatste keer dat ik er was, was een paar weken geleden".