Nieuws/Entertainment
1126065
Entertainment

Justin Bieber haalt uit naar de pers

Justin Bieber heeft in een online tirade goed laten weten hoe hij zich voelt, met venijnige verwijzing naar de pers én collega Lindsay Lohan.

De twee artiesten worden nogal eens over één kam geschoren omdat ze allebei jong succesvol zijn geworden en daarna los zijn gegaan.

De voorvallen van Lindsay zijn inmiddels niet meer bij te houden, maar Justin balanceert nog op het randje. Hij is er zelf dan ook helemaal niet over te spreken dat zijn naam in dezelfde zin als die van de gevallen actrice wordt genoemd.

In een statement op Instagram (die inmiddels is verwijderd) liet the Biebs weten:

Iedereen in mijn team zegt dat ik de pers tevreden moet houden, maar ik ben zo klaar met alle leugens die in de media verschijnen, dat ik naar een afkickkliniek moet en dat mijn familie teleurgesteld in me is.

Mijn familie is super trots op me en als iemand denkt dat ik moet afkicken is diegene gewoon stom. Ik ben 19 en heb meer bereikt dan ik ooit zou kunnen dromen. Ik ben 19 en het zal best eng zijn voor mensen te weten dat dit pas het begin is.

Ik ken mijn talent en ik weet wat ik doe. Ik weet wie ik ben en ik weet wie ik niet ben. Het kan me echt niet schelen of je in me gelooft want ik geloof in mezelf. Kijk eens waar me dat tot nu toe heeft gebracht.Ik denk dat ik deze negatieve aandacht niet verdien. Ik heb keihard gewerkt om te komen waar ik ben en mijn harde werk is nog niet gedaan. Ik ben aan het opgroeien terwijl de wereld toe kijkt en kritiek op me levert. Ik denk dat ik het behoorlijk goed doe."Afsluitend deelt Justin nog even een flinke tik uit aan Lindsay:En voor wie me vergelijkt met Lindsay Lohan: kijk eens naar haar belastinggegevens van 2012 ;)"

Niet lang na het plaatsen van de tirade werd de post verwijderd om daarna opnieuw geplaatst te worden, maar dan zonder de verwijzing naar Lindsay.