Nieuws/Entertainment
1128251
Entertainment

Na bekentenis Michael Boogerd over dopinggebruik...

Jenny Smit: Die schaatsprijs is voor mij!

UPDATE - Na de bekentenis van Michael Boogerd over zijn dopinggebruik vindt Jenny Smit - het zusje van - dat zij recht heeft op de prijs die de wielrenner won met Sterren Dansen op het IJs. In 2011 greep Jenny net naast de winst toen Boogerd iets meer stemmen kreeg voor zijn schaatskunsten.

Jenny eist dat de hoofdprijs alsnog in haar handen komt. En om dat te bereiken heeft ze de oud-wielerprof een sms'je gestuurd waarin ze hem verzoekt zijn prijs aan haar af te staan, weet het AD.

Als de wielrenner niet reageert, hoeft hij overigens niet bang te zijn dat er plotseling een boze Jenny voor zijn neus staat. Een woordvoerder laat weten dat ze de sportman niet actief gaat benaderen; 'ze is tenslotte net bevallen van haar tweede zoon.' "Jenny heeft nu wel iets anders aan haar hoofd", zo klinkt het.

Op SBS hoeft Jenny in ieder geval niet te rekenen. "Natuurlijk hebben de kijkers hebben op Boogerd gestemd op een moment dat ze nog niet wisten van zijn dopinggebruik. Het is echt onmogelijk om dat nu nog terug te draaien in het voordeel van Jenny."

- UPDATE -

"Beste volgers, dat hele nieuwsbericht over @BoogieLive en mij is niet waar", schrijft Jenny vrijdagmiddag op Twitter. "Ik heb @BoogieLive vanmorgen al gesproken, en we moeten hier allebei erg hard om lachen."