Entertainment/Gossip
1128790615
Gossip

Joe Exotic bestelt trouwpak (met tijgerprint) vanuit gevangenis

Hij mag dan achter de tralies zitten, Joe Exotic laat niets zijn huwelijk met zijn grote liefde in de weg staan! Dus heeft hij voor zichzelf én voor zijn verloofde John Graham maar vast twee witte smokings besteld voor 11.500 dollar, weet TMZ.

De twee zijn nog maar een paar dagen verloofd, maar Joe Exotic zet er vaart achter. Hij wil er zeker van zijn dat hij en zijn vriend er fantastisch uitzien, wanneer ze elkaar later dit jaar hun ja-woord zullen geven. Dus schakelde hij de hulp in van ontwerper Odain Watson om een paar onconventionele trouwpakken op maat te maken. Deze designer is voor de Tiger King geen onbekende. Joe werkte eerder met hem toen hij zijn eigen kledinglijn met assecoires lanceerde.

De trouwpakken zullen in Italië gemaakt worden. Dat van Joe Exotic krijgt een zijden rand met een roze tijgerprint, waarbij hij een witte cowboyhoed zal dragen, terwijl Graham voor een meer traditionele uitstraling zal gaan.

De voormalig eigenaar van een tijgerpark zit een 22-jarige celstraf uit voor een geplande moord op aartsvijand Carole Baskin.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop