Nieuws/Entertainment
1130842
Entertainment

Brad Pitt en Angelina Jolie leren Chinees

Brad Pitt en Angelina Jolie proberen de Chinese taal onder de knie te krijgen. Vrienden van het beroemde koppel beweren dat het stel graag een kindje uit China wil adopteren.

Dit meldt The Sun. Ook de zes kinderen van Brad en Angelina worden naar Chinese les gestuurd. "Ze willen dat hun kids internationaal kunnen denken en schrijven en verwachten dat China binnen afzienbare tijd het belangrijkste land ter wereld is. Daarnaast hebben de Chinezen de grootste en oudste cultuur", aldus een bron.

Volgens vrienden van het koppel zit er nog een reden achter de plotselinge interesse voor de Chinese taal. "Het zevende kindje van Brad en Angelina zou wel eens uit China kunnen komen." De filmsterren hebben al kinderen geadopteerd uit Cambodja, Ethiopië en Vietnam. Daarnaast zijn ze de ouders van Shiloh en de tweeling Knox en Vivienne.

Indien de twee daadwerkelijk adoptieplannen hebben is er nog een klein probleempje: De acteur mag sinds zijn rol in Seven Years in Tibet (1997) China niet meer in. Hij werd door de Chinese overheid verbannen omdat de film een te negatief beeld van het regime zou schetsen.